IETS OVER DEZE SITE

Wat is het idee achter huiskopen-vanelkaar?

Deze website...

is een openbaar platform waar kopers en verkopers van onroerend goed elkaar kunnen vinden. Deze website bemiddelt niet en is geen makelaars-website. Zie het als een marktplaats van particuliere aanbieders die zelf, op deze manier, proberen hun droomhuis te verkopen. En kopers die hun dromen willen realiseren.

Het idee van deze site ontstond uit onze eigen ervaring met huizen verkoop in het buitenland. Lees daarover eens het blog op huisverkoop-vanelkaar.

Wat zijn nu de stappen?

 • Registreer u als gebruiker van deze site. Door dit te doen gaat u akkoord met de voorwaarden, zoals hieronder vermeld.
 • Nadat de registratie is verzonden, krijgt u een ontvangstbevestiging per e-mail. Geen mail ontvangen (ook niet in de SPAM-map), laat ons dat dan even weten.
 • U moet de activeringslink aanklikken (doe dit binnen 48 uur).
 • Daarna kunt u inloggen.
 • Klik in uw accountpanel op VOEG OBJECT TOE. Vul alle velden in en upload mooie foto’s. Plaatjes verkopen nog altijd beter dan praatjes. Grote foto’s leveren een kwalitatief betere presentatie op.
 • Binnen 24 uur krijgt u van ons bericht of de tekst is goedgekeurd.

Hoe beheer ik mijn profiel?

 • Rechtsboven in het menu kunt u inloggen. Wachtwoord vergeten? Geen probleem! Dit is online opnieuw aan te vragen.
 • Wanneer u bent ingelogd kunt u uw account beheren: profiel wijzigen en/of tekst en foto’s wijzigen.
 • Houdt uw data actueel, dat voorkomt irritatie.

Hoe kan ik het best zoeken?

 • De nieuwste aanmeldingen verschijnen op de homepagina.
 • Zoeken op kaart geeft een pushpin met korte informatie. Klik daarna eventueel op het plaatje voor de gehele tekst.
 • Gebruik filters om een selectie te maken. Maar verwijder deze ook weer als er geen objecten zijn gevonden. Zie onderstaand voorbeeld.

Een gratis vermelding, ter introductie.

Om uw huis te verkopen publiceert u het op onze website. Omdat de site nieuw is bieden wij u een gratis vermelding aan.

Dit platform probeert u en potentiële kopers met elkaar in contact te brengen.

Er zijn geen kosten of commissie aan verbonden. Het account is een jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

DISCLAIMER – DE VOORWAARDEN
Het gebruik van huiskopen-vanelkaar.com betekent dat u deze voorwaarden geaccepteerd heeft. Alle verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden voorkomend uit de contacten via de huiskopen-vanelkaar website liggen volledig en alleen bij uzelf.
Alle informatie in de profielen op de site is afkomstig van derden. De gebruikers zijn zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van deze informatie. huiskopen-vanelkaar.com draagt voor de inhoud van de geplaatste profielen geen enkele verantwoordelijkheid.
U houdt uw profiel netjes en schrijft ABN zodat de bezoeker duidelijk weet wat u wenst of wie u bent. U actualiseert uw dataj en zorgt voor waarheidsgetrouwe informatie.
Het auteursrecht op afbeeldingen en teksten geplaatst door de gebruiker wordt niet overgedragen aan huiskopen-vanelkaar.com. Wel kunnen wij teksten aanpassen naar onze ideeën en foto’s afkeuren.
huiskopen-vanelkaar.com is het medium dat huisverkopers en huiskopers bij elkaar brengt via haar website en is gevrijwaard van elke aansprakelijkheid inzake de inhoud van overeenkomsten tussen beide partijen
huiskopen-vanelkaar.com sluit hierbij iedere aansprakelijkheid uit voor schade, direct en/of indirect, op enige wijze ontstaan door het gebruik van deze website .
huiskopen-vanelkaar.com garandeert niet dat de website ononderbroken zal werken (computercrash, c.q. onderhoud van de server ”verhuizing”. etc.) en vrij zal zijn van fouten in het algemeen. Op eventuele serverproblemen hebben wij geen invloed.
Bij een verzoek tot verwijdering van uw gegevens, zullen wij er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Het in cache blijven van uw gegevens bij Google gedurende 90 dagen valt buiten onze verantwoordelijkheid.
Indien u gebruik wenst te maken van deze site, dient u er zorg voor te dragen dat uw gegevens, waaronder uw e-mail adresgegevens en voor zover relevant andere gegevens, juist en actueel zijn.
huiskopen-vanelkaar.com respecteert ieders privacy en zal gegevens dus niet voor andere doeleinden gebruiken dan voor het verbeteren van de service aan de gebruikers van voor-elkaar.net.
huiskopen-vanelkaar.com behoudt zich het recht om profielen te verwijderen en kandidaat-leden uit te sluiten van deelname, om welke reden dan ook.
huiskopen-vanelkaar.com is volledig gevrijwaard van alle mogelijke claims voortvloeiende uit en/of verband houdende met een overeenkomst die u sluit door gebruik te maken van deze website.