Landgoed met 8,6 ha grond.

Skærsigvej 12, 7260 Sønder-Omme, Denmark

Details

Landgoed in Denemarken met 8,6 Ha grond midden in de vrije natuur.

Het ideaal voor de paardenhouder / natuurliefhebber. Overname in overleg. Zie ook de link met de advertentie van onze makelaar met nog meer foto’s.
https://www.landbogruppen.dk/sag/67703/Skaersigvej-12-7260-Soender-Omme/

86000 m2 natuur. Rustig gelegen aan een onverharde weg op 1 km afstand van een verharde doorgaande weg. Rust gegarandeerd. Goede jachtmogelijkheden, dus veel wild op en om het huis. Wonen in een “natuurlijke” omgeving en toch van alle gemakken voorzien. Kom kijken en geniet. Boerderijvakanties aanbieden is hier zeer goed mogelijk, dus geld verdienen van huis uit.

Rustig en landelijk gelegen, dichtbij Legoland en Lalandia en op goedbereikbare afstand van diverse andere attrakties/ bezienswaardigheden en vliegveld Billund.

Lagere/middelbare school op 6 km, waar ook 2 supermarkten, een bakker en een sporthal te vinden zijn.

Op 8,6 Ha grond staat:

Woonhuis met 5 slaapkamers, grote nieuwe keuken, in 2012 geplaatst en in gebruik genomen. Grote woonkamer, een badkamer en een extra toilet op de bovenverdieping waar evt ook nog een douchemogelijkheid is te maken. Verwarming voor het huis en de saloon+ kantoor via houtkachel van hout uit eigen bos. Kloofmachine hoort bij de overdracht. Woonkamer, keuken, badkamer in woonhuis en Saloon/kantoor/toiletten/bar via vloerverwarming,
een grote schuur voor het rijdende matariaal een paardenstal met 11 ruime boxen voorzien van automatische drinkbakken. Opslagplaats voor hooi, stro, enz. Mogelijkheid om meer boxen te plaatsen. Silo is aanwezig.
4 compleet ingerichte blokhutten met bijna volledige bezetting in de zomervakanties en dus mogelijkheden om het seizoen te verlengen. Met badkamer (douche en toilet) en complee ingerichte keuken. Inrichting komt mee in de verkoop. Gebruikt voor boederijvakanties, t/m zomer najaar 2014.

Stal, ingericht als werkplaats
Stal ingericht als saloon waar voor de gasten ontbijt kan worden geserveerd en waar de rest van de dag meedere dingen georganiseerd kan worden. Vaste tap, koffiemachine, softijs machine en appelsienpers apparaat kunnen in overleg overgenomen worden. Deze saloon is mogelijk te gebruiken om te verhuren voor feesten en partijen voor ca 50 – 60 personen. Iemand evt. met horeca papieren kan ze een leuk restaurantje beginnen, zonder al te veel omkosten. Saloonruimte is volledig ingericht bij de verkoop, zie fotoos. Ruimte bevat ook kantoor- en opslagruimte.
Wij hebben voor de saloon een alkohol vergunning en de volgende eigenaar zullen we waar mogelijk helpen om ook die vergunning te krijgen.
2,5 Ha recentelijk aangelegd bos, voor eigen gebruik
In 2007 nieuw geplaatste kachel voor gebruik van de verwarming van huis en saloon. Hout uit eigen bos. Grote oplag van hout is aanwezig waarbij ook de kloofmachine behoort. Het hout voor de komende winter ligt al klaar voor gebruik.
Longeerplaats
Weidegrond.
Een deel jaarlijks terugkomende gasten
We zijn graag behulpzaam met opstart/doorstart van het bedrijf, website en kontakten wb advertenties kunnen overgenomen worden. Eventueel verandering in opzet ed is welkom en zullen we graag steunen/ op gang helpen.
Alle contacten wb het agrarische gedeelte en het juridische/boekhoud gedeelte kunnen overgenomen worden alsmede website.
Nu ja zeggen is komend jaar al volop gasten ontvangen en aan huis verdienen. Inkomsten, oplopend in de laatste jaren tot nagenoeg volgeboekt in de zomer van 2014. Volop mogelijkheden voor uitbreiding van seizoen aanwezig.

Wij zijn zelf in 2014 gestopt omdat we de aanloop niet meer aan konden. Mijn man is met pensioen en kan het niet meer en ik heb zelf een volledige baan. Alle paarden hebben we verkocht en we zijn aan wat kleiners toe.
Wij willen graag verkopen met makelaar. In Denemarken hebben we een contact, deze verstaat Engels maar we willen graag natuurlijk bemiddelen, vertalen en helpen.

Hier is je verwarming gratis vanwegen hout overvloed in de directe omgeving: Eigen bos en vergunning om omgevallen bomen in nabijgelegen bos op te ruimen.

 

  Plans

  ligging woonhuis en stallen

  woonhuis

  saloon met kantoor, stookhok en bijkeuken

  • ID: 3888
  • aantal keer bekeken: 250