Zuid Bourgogne, fermette op 3,3 ha.

Les Rebouillons, 71160 Gilly-sur-Loire, Frankrijk

Details

Te koop in Frankrijk, rechtstreeks van de eigenaar in de Zuid Bourgogne, een fermette op 3,3 hectare aan het einde van een landweggetje.

Gelegen in het zuiden van de prachtige Bourgogne, op een uur afstand rijden van de drie grootste wijngebieden: Chalon sur Saone, Beaune en Macon ligt ons mooie woonboerderijtje waar je zowel kunt wonen als een bestaan opbouwen.
Het terrein bestaat voor het grootste deel uit weiland, een klein stuk bos (met wild) en een beekje.

Indeling: grote woonkamer (40 m2); geheel geoutilleerde keuken; grote slaapkamer; heel grote badkamer waarin: sauna infra-rood; luxe douche; bubbelbad; w.c. en kasten. Vanuit uw bad kijkt u zo over de glooiende landerijen.
Er zijn geen buren, het huis is gelegen aan het einde van een landweggetje, dus u kunt ongehinderd van het uitzicht en de rust genieten. Door deze ligging is het ook mogelijk een kwekerij of hondenpensioen of kleine camping te beginnen.

Op de etage bevinden zich een grote logeerkamer en een zolder , waarin desgewenst nog meerdere slaapkamers of badkamer en slaapkamer gerealiseerd kunnen worden. Er is een vergunning om nog eens 50 m2 aan het huis te bouwen. Gewelfde kelder.
Aan het huis is een wasruimte met daarin ook nog een 2e douche en 2e w.c.

Mooie afwerking; schouw; balkenplafond en antieke plavuizen waaronder vloerverwarming als extraatje.
Dan zijn er nog twee heel grote garages/werkplaatsen; grote open stalruimte; drie kleinere bijgebouwtjes en volière met professioneel vogelgebouw dat in een handomdraai veranderd kan worden in gite of was/douche/w.c. ruimte voor petit camping a la ferme. Alle leidingen en septic tank liggen er al. En tot slot nog twee ruime hondenkennels.

De onderzoeken qua vestiging camping milieu e.d. zijn al gedaan en goedgekeurd, er zijn geen belemmeringen voor het opstarten van een camping.
Electra; c.v. ; water nieuw.
Het huis beschikt over een nieuw septic tank volgens de Europese norm!!
Er zijn twee waterputten.

Verder kunt u beschikken over de architect-tekeningen voor twee grote professionele schuren of stallen, mocht u een agrarische bestemming aan het geheel willen geven (konijnen; paarden; honden). Er is ook een bouwtekening en vergunning voor die 50 m2 aanbouw van het huis. Er is een zogenaamd: Certificat d’Ouverture om vogels te kweken. U kunt dus behalve wonen ook op verschillende wijzen in uw onderhoud voorzien.

 

    Plans

    • ID: 3845
    • aantal keer bekeken: 169