Heerlijk vakantiestekje in de Provence.

83860 Nans-les-Pins, Frankrijk

Details

Op een kleinschalig domaine in Frankrijk van totaal 30 huizen ligt dit heerlijke vakantiestekje in de Provence.
Het is een halfvrijstaande villa (twee onder één kap) met tuin aan drie zijden. Op het zuiden gelegen en erg beschut tegen de mistral : van het vroege voorjaar tot het late najaar : heerlijk buiten zitten !

Op de begane grond is een woonkamer, keukentje, tweepersoons slaapkamer, badkamer en toilet. Grote inpandige berging (voor wasmachine, fietsen, tuinmeubelen etc). Via de open trap in de woonkamer komt men op een grote overloop alwaar toegang tot 2e slaapkamer en 2e badkamer. De ruime overloop is nu in gebruik als extra slaapgelegenheid, maar kan ook dienen als kantoor- of hobby ruimte. Heel licht, ideaal voor de schildersezel….. !

Elektrische verwarming en boiler, mogelijkheid tot houtkachel of haard. In het hele huis terracotta plavuizen. PVC kozijnen en houten luiken. Betegeld terras over de gehele breedte van huis, gedeeltelijk overdekt.
Goede staat van onderhoud : u kunt er zó in !

Dorp en golfbaan op 1,5 km, de Middellandse Zee op 45 autominuten. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen en heel veel lekkere wijn !
U kunt op het domaine permanent wonen, u kunt het huis aanbieden voor vakantieverhuur of een combinatie daarvan. Op loopafstand van het huis is het zwembad voor gezamenlijk gebruik.

 

 

    Plans

    Eerste verdieping

    Begane Grond

    • ID: 3822
    • aantal keer bekeken: 181